Filosofi

Filosofi

Det er enkelt å trene

Det er enkelt å trene Dagens treningssenter minner ikke mye om åttiårenes helsestudio. Treningsapparatene er designet, utviklet og produsert av spesialister på anatomi og fysiologi. Det som før var oppskriften (tunge baseøvelser med frie vekter) er i dag blitt til spesialapparater som lar kroppen din jobbe i sin optimale bane (kurve) og i sin mest naturlige utførelse. De frie vektene er fremdeles tilstede, men hovedbruken ligger i apparatene som lar deg isolere den enkelte muskelgruppe. Dette gjør det mulig å trene med liten risiko for skader.

Kondisjon og styrke er kroppens ”bærebjelker”

Cardio fitness (kondisjonsapparater): Stepmaskiner, elipsemaskiner, tredemøller, og ergometersykler gir gode muligheter for kondisjonstrening og man bestemmer selv tempo og lengde på økten. Dobbel hjertefrekvens monitorer på kondisjonsapparatene er et nytt system for overvåkning av hjertefrekvens. Dette muliggjør avlesning av hjertefrekvensen fortløpende og hjelper deg å trene riktigere.

Styrkeapparatene er valgt ut hos to av våre mest erfarne fysioterapeuter, som har spesialistkompetanse og mange års erfaring med å behandle muskel- og skjelettplager. Apparatene er valgt ut med tanke på variasjon og prioritering av utsatte muskelgrupper.

Vårt motto: Tren innendørs og realiser dine drømmer utendørs!Treningssenteret er et sosialt samlingssted

 Stikkord for sal-aktiviteter hos Spenst er: Lek deg sprek. Variasjon fra det enkle og lette til hardere og mer avansert trening. 

Spenst Trysil
Liavegen 11
2420 TRYSIL
Tlf. 62 45 01 74
Faks 62 45 03 35
E-post spenst-t@online.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern